FEEST LOCATIE

Gedurende een weekeinde kan Les Tropes worden omgetoverd tot een feestelijke locatie voor uw familiefeest, receptie of reünie.

Het hele vakantiedorp is dan uw domein. De gasten worden ondergebracht in de zeven woningen. Ideaal, zo heeft ieder een plek voor zichzelf. De receptiezaal geeft u de ruimte voor gezellige gezamenlijke momenten als een diner of een feestelijke avond.

De receptiezaal is in het voormalige boswachtershuis van steen met een prachtige houten dakconstructie waarvan de balken uit het naastgelegen Bos van Bercé komen. Dit huis geeft u de ruimte, zowel letterlijk voor al uw gasten als qua uitvoering van uw feestplannen.

Het huis bestaat uit een grote zaal waar kan worden gegeten en een ruimte met een open haard en televisie. U kunt er gebruikmaken van toeristische informatie over de Vallée du Loir, een bibliotheek en een aantal spelletjes.

De capaciteit van de feestruimte is maximaal 50 personen. Het huis heeft een grote keuken met een gasfornuis, een koelkast, een vriezer en twee afwasmachines. Tafels, stoelen en het benodigde serviesgoed zijn aanwezig. Tevens zijn er twee toiletten waarvan er één is ingericht voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Ook voor kinderen is het een ideale locatie: zij kunnen er naar hartenlust rennen en spelen met de schommel en de trampoline of zelfs een eigen hut bouwen!